автомобил на годината

Golf прогласен за „Авомобил на годината за 2013/14“ во Јапонија
Престиж

Golf прогласен за „Авомобил на годината за 2013/14“ во Јапонија

Golf е “Автомобил на годината за 2013/14 година” во Јапонија. За прв пат во 34 годишната историја на овие награди…
Back to top button