авон

Ова е новото заштитно лице на новиот парфем Avon Luck
Парфеми

Ова е новото заштитно лице на новиот парфем Avon Luck

Светски познатата тенисерка Мариа Шарапова се приклучи кон семејството мириси на AVON, станувајќи заштитно лице на најновиот парфем на оваа…
Модната дизајнерка Росица Мршиќ е новиот советник за убавина на AVON Македонија
Култура[тор]

Модната дизајнерка Росица Мршиќ е новиот советник за убавина на AVON Македонија

Со почетокот на 2014 година компанијата AVON Македонија потпиша договор за започнување на нова соработка со познатата македонска модна дизајнерка…
Кампањата на AVON “Hello Green Tomorrow”
Култура[тор]

Кампањата на AVON “Hello Green Tomorrow”

Кампањата на AVON “Hello Green Tomorrow” го одбележа Светскиот ден на животната средина со нов производ за добротворни цели Ова…
Back to top button