Реклама
Култура[тор]

20 Суперхерои како графити

Реклама

“Суперхероите прикажани преку цртежите на разни уметници кои се занимаваат со графити.”

Графитите едноставно изгледаат прекрасно. Погледнете!

Маркетинг

alt

supergraf-astro

Маркетинг

supergraf-bat1

supergraf-bat2

supergraf-drunk

supergraf-elektra

supergraf-fail

supergraf-flash

supergraf-flash2

supergraf-guy

supergraf-hot

supergraf-hulk

supergraf-iron

supergraf-lucha

supergraf-sad

supergraf-spider

supergraf-super

supergraf-super2

supergraf-super3

supergraf-thing

supergraf-wolv

alt

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button