Стрелците и Овните се родени за да ги прекршат правилата!

За овие хороскопски знаци НЕ постојат правила. Додека некои слепо ги следат и работат се’ точно по план, овие хороскопски знаци се нивна спротивност. Еве за кои хороскопски знаци не важат правилата.

ФОТО: startingtoday.pt

Стрелец

Стрелците обожаваат нови исксутва и промени. Тие сакаат да ги поместуваат границите за да почувствуваат енергија и да ги шират своите видици. Мраза пасивност и луѓе кои слепо се држат до правилата, па најчесто се опкружени со бунтовници како нив.

Овен

Овните не сакаат туѓи наметнувања. Тие сметаат дека нивните правила и нивните намерки секогаш се најдобри, па само нив ги следат. Многу се склони кон ризици и често се свртуваат кон работи кои ги плашат, затоа што обожаваат предизвици и никој не може да ги спречи во тоа.

Facebook Comments
(Visited 508 times, 1 visits today)