Култура[тор]

„Стажанти“ Кино Синеплекс, 27 јуни

Една одлична комедија за да се ’разладите‘ во овие изгор жешки денови, ви нуди најдоброто кино во Македонија, Синеплекс, од четврток, 27 јуни. Одличен начин да го започнете викендот, зарем не?

filmkono1

Кратка содржина:

По примените откази, двајца мажи во своите 40-ти се обидуваат да успеат како стажисти во една реномирана интернет компанија, каде без никакви познавања од технологијата и модерните текови се натпреваруваат со половина од младиот тим. Ќе успеат ли да докажат дека никогаш не е тешко да се научи?

filmkono1

Били и Ник се двајца продавачи чии што кариери се завршени заради дигиталната ера во која живеат. Без намера да се откажат, аплицираат за практикантски позиции во Гугл. Но добивањето на практикантските позиции е само половина од тоа што ги очекува штом влезат во оваа компанија. Тие тука мора да се соочат со двојно помлади момци и девојки чие секојдневие е исполнето со технологија, смартфони, таблети и апликации и софтвери кои им го олеснуваат животот а кои тие сами ги создаваат. Дали овие двајца претставници на пре-дигиталната ера ќе се снајдат под водство на 20-годишните брилијантни умови?

Старт: 27 јуни  – Кино Синеплекс                                                       
Жанр: Комедија
Режија: Шон Ливи
Сценарио: Винс Вон
Улоги: Овен Вилсон, Винс Вон, Вил Ферел
Земја на продукција: САД

{youtube}DBSR_Aj7Gj0{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button