Култура[тор]

Sting повторно во Белград

Artist: Sting со Symphonicity оркестар
Дата: 8. Јуни. 2011
Место: Белград

Карти: од 2300 денари па се до 4250 денари.

Liva Nation во соработка со Лупа Промоција и Белградската Арена на 8 Јуни ќе бидат домаќини на Sting и оркестарот Symphonicity.

Стинг ќе ги исполнува неговите најголеми хитови (Every Little Thing She Does IS Magic, Roxanne, Next to you, Every Breath you take, како и неговите соло песни Englishman In New York, Fragile, Russians, If I Ever Lose My Faith In You, Fields of Gold, Desert Rose…), придружуван од симфонискиот оркестар и бендот.

{youtube}d27gTrPPAyk{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button