Коса

Дали некогаш сте ја пробале оваа фризура?

Се прашуваме колкумина од вас некогаш се обиделе да ја пробаат оваа идеја, која всушност претставува комбинација од две фризури во едно?

Иако се уште не знаеме како точно да ја крстиме фризурава, повеќе од очигледно е дека станува збор за интересна комбинација од плетенка и лежарна пунџа на врвот од главата. Погледнете.. има неколку различни начини и сите се супер!

Интересно и слатко, нели? Па, колку од вас веќе ја имаат пробано оваа сплетена пунџа, а колку пак, имаат во план тоа да го направат наскоро? Доколку имате вакви слики, или пак некои други слични идеи испратете ни ги на info@shoppingmagazine.mk со наслов „Фризрурички“, па ние ќе ги објавиме заедно со уште неколку наши коментари за нив.

Па.. девојки, забавувајте се и имајте пријатна недела! :)

{simplepopup}

{/simplepopup}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button