Шминка

Најпознатата старлета во светот без шминка

Кога ќе се спомне нејзиното има, најпрво што ви доаѓа на памет е: еден пар гради, задник, стегнато коњско опавче, кожни фустанчиња или тесни панталони, уште еден пар гради…

Станува збор за цел арсенал со чија помош се вивна меѓу ѕвездите и со кој знае одлично да ракува, особено кога ќе се најде пред вклучени камери. Е сега, претпоставуваме дека веќе сте ја виделе кога ќе направи некој лапсуз, па ќе се облече како да оди на натпревар за најглупаво облечени девојки, но прашањето е дали некогаш сте ја виделе без шминка?

Па што мислите? Дали Ким Кардашијан и без шминка е секси?

{simplepopup}

 

{/simplepopup}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button