Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Србија е планетата на мајмините!

Огласи 3

Погледнете го овој генијален спот на бендот Feud од нивниот се уште не завршен албум „Свињатаур“.

Преслушајте ја добро песната и видете го спотот, а потоа подразмислете добро кои се тие мајмуни кои што се шетаат наоколу и дали таквите ги има и кај нас? Сепак се работи за вирус, кој многу лесно се пренесува преку граница, по ѓаволите!

{youtube}So6EZU4WjaA{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button