Реклама
Култура[тор]

Спектакуларни фотографии на природа

Реклама

„ Овие фотки на пејзажи направени од Simon Christen, се фасцинантен тестамент за совршеноста и убавината на нашата планета.“

Маркетинг

Од снежни планински врвови, суви бескрајни пустини, мрачни шуми, прекрасни крајбрежни идили, до суви кристализирани листови. Оригиналност и суптилноста на S. Christen е во чувството кое е внесено во секоја фотографија. Преку грижливо разбирање на нијансите и подесувањата, Simon успева да постигне точен изглед кој и прилега на секоја локација, со интимност, грижливост која што перфектно се надополнува со онаа која што Мајката Природа ја создала самата. Оваа внимателност при деталите е еднакво спектакуларна како и изгледот на самите пејсажи претставени на фотките.

Погледнете за што ви зборуваме:

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

altЖивотот е поубав со доза ARTE !

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button