Огласи
Огласи 2
Парфеми

Кристен Стјуарт и парфемот на „Balenciaga“

Огласи 3

Во последно време не можевме многу да ја видиме Кристен Стјуарт, но сега можеме да видиме многу – целиот нејзин грб!

Пред скоро една година за прв пат ја видовме Кристен Стујард како заштитно лице на парфемот Florabotanica на Balenciaga. За жал, фотографијата изгледаше како фотошоп катастрофа, и главата на глумицата како да беше малку изместена од вратот. Потоа минатиот октомври таа даде интервју во врска со парфемот и нејзината соработка со Balenciaga кое беше очајно како и фотографијата.

Но сега, конечно имаме нова ситуација која ниту е чудна ниту вештачка. Во новата реклама е претставена фотографија направена од Craig McDean, на која Кристен изгледа едноставно прекрасно и крајно заводливо. Со откриен грб, цвеќиња и главата правилно наместена на нејзиниот врат, Кристен гледа во објективот со нејзиниот типичен поглед кој вели дека и е здодевно, но ние не сакаме да ја прекориме заради тоа. Едноставно ни се допаѓа! Браво Кристен!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button