Реклама
Култура[тор]

Соблазненијата и фотографијата

Реклама

„James Christopher е фотограф кој добро знае дека сето она што не може да се каже со зборови, многу добро може да се каже преку фотографија.“

Маркетинг

Затоа тој недвосмислено и постојано зборува преку неговите слики, а пораката понекогаш го открива и вашиот внатрешен свет. Не секогаш е доволна само голотијата за да ги разбуди вашите помалку перверзни мисли, тоа понекогаш може да го направи и нешто што е сосема неочекувано, надреално, нешто што досега не сте го сретнале ниту еднаш во вашиот прозорец на имагинацијата. Но,да не зборуваме повеќе, погледнете за што станува збор!

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

altОтвори Тефтер, прочитај нешто интересно!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button