Реклама
Култура[тор]

Слики на pin up девојки

Реклама

„И пред да бидат создадени фото апаратите, луѓето сакале да имаат слики од убави и разголени жени на своите ѕидови…“

Маркетинг

И нормално, единствен начин за да се задоволи таа потреба била со „постирање“ на слики (наместо денешните фотографии)од убавите девојки по ѕидот. Сликите кои ние сега ќе ви ги прикажеме биле користени како насловни страни на различни списанија од подамнешно време. Денес, ваквиот вид и стил на уметност, воглавно се користи како хоби, колекционерство и слично. Затоа ние решивме да направиме мало враќање во „деновите наназад“ и да ви прикажеме дел од колекциите на некои pin-up цртежи. Можно е некои од овие pin-up девојки да ви се допаднат и повеќе од колку оние кои секојдневно ги гледате, направени со фото камера. Но, прво разгледајте ја оваа мала, но одбрана галерија, па потоа донесете заклучок….

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

altОтвори ја нашата Арте категорија!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button