Реклама
Култура[тор]

„Следи ме“ – одлична колекција на руски фотограф

Реклама

Мурад Осман е фотограф со седиште во Русија. Ја има воодушевено јавноста објавувајќи фотографии на кои ја следи својата атрактивна девојка во разни земји во кои патувале.

alt 

„Бит на фотографијата за мене значи да се доловат и прикажат стварите кои луѓето ги немаат или им недостасуваат. Тоа е начин на комуникација.“, вели Осман.

Маркетинг

Колекцијата на фотографии ја прикажува девојката на Мурад која го влече за рака низ Венеција, Светот на Дизни, Лондон и многу други места. Ние направивме мала селекција од целиот негов проект, едноставно наречен „Следи ме“.

Затоа уживајте, бидејќи веруваме дека и вам исто така ќе ви се пробудат пријатни емоции додека ги разгледувате фотките на Мурад Осман.

Маркетинг

alt 

 alt

 alt

 alt

 alt

 alt

 alt

 alt

 alt

 alt

 alt

 alt

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button