Коса

Преубаво синџирче во косата на Florence Welch

Вауу.. ова е толку сензационално, прекрасно и фасцинантно што буквално зрачи со сексапил, нели?

Не постои ниту еден друг збор со кој подобро би го опишале овој преубав аксесоар во косата на Florence Welch. Нејзината плетенка е замотена и испреплетена со него и резултатот е толку добар што просто ми доаѓа да вриснам: Суперрр, суперрр, суперррр… :))

Ги обожавам тие кругчиња зад нејзините ушенца, како и остатокот од ланчето што виси и кое на чудесен начин се вклопува со обетките. Волку добра игра со аксесоарите во нечија коса, можевме да видиме уште само кај Хали Бери…

Инаку, сега се чувствувам малку збунето, бидејќи немам идеја каде би можела да ја носам оваа фризура. Филмските премиери поминаа, модната недела заврши.. а фризурава е премногу секси за свадба или за Нова година, нели?

 

Што мислите вие? Ви се допаѓа ли? Каде би можеле да се појавиме со ваква фризура, а да не бидеме пре-премногу секси? :)

Маркетинг

Поврзано

Back to top button