Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Shakira во Белград

Огласи 3

Артист: Shakira
Дата:9.05.2011
Место: Белград

Карти: од околу 3000 денари, па се до ексклузивната категорија на влезници од 12.500 денари

Најголемата колумбиска ѕвезда на 9-ти Мај ќе настапи во Белград во склоп на нејзината светска турнеја со која го промовира својот албум „Продажба“. Во овој албум е издаден и нејзиниот хит Waka Waka (овој пат за Африка), кој преставува еден од најгледаните хитови во светот кој што е снимен за Светското првенство и кој е продаден во повеќе од 2 милиона копии. За овој албум таа самата има изјавено:

„Овој албум гопреставува токму она што сум јас самата, тој е одраз на мојата монемнатлна состојба на умот, како уметник и жена…“

{youtube}pRpeEdMmmQ0{/youtube}

 

Маркетинг

Поврзано

Back to top button