Шакира и Пике покажуваат дека знаат како да уживаат во семејниот живот

Славната пејачка и познатиот фудбалер уживаа со синовите Милан и Саша.

ADVERTISEMENT

Овој пат беа фотографирани во Дизниленд во Калифорнија, а фотографиите докажуваат дека си поминуваат лудо и незаборавно.

ADVERTISEMENT

Забава каква би посакало секое семејство!

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 2 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT

loading...

loading...