Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Сензуални Ретро фотки

Огласи 3

„ Иако ова портфолио на Peter Nguyen e out of date, шармот е доминантен благодарение на неговиот талент и спобности.“

Имајќи во предвид дека многу фотографи се често инспирирани од минати ери и генерации, со право може да се каже дека оваа гламур-фотографска техника се враќа во центарот на вниманието.

Лоциран во Barton Rouge, Lousiana, Peter Nguyen инјектира доза сензуалност во неговите портрети, фокусирајќи се на силната сексуалност која е секогаш присутна кај модерните жени. Сепак, со помош на меко осветлување и често маглив финиш, Nguyen навистина на фотографиите им дава доза на класичен изглед, со младешка енергија!

alt

alt

alt

alt

alt

alt

—————————–

altЗапознајте се со правилата на Наградната игра „Бесплатно бојадисување на вашата косата со бои на природна база “ што Академијата & Фризерско студио Авангард ја доделува на една наша читателка!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button