Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Sensation White во Белград

Огласи 3

ДАта: 21.05.2011
Место: Белградска Арена 

Карти: 59,50 eur
VIP DELUXE: 118,50 eur
VIP GOLD DELUXE: 180,50 eur

Ако не сте знаеле, овој настан – спектакл е започнат пред повеќе од 10 години во Амстердам, 2000 година, и од тогаш се изведува во многу земји низ светот. Многу звучни имиња од етерот на DJ-ите настапуваат на овие забави, а меѓу нив најпознати се Carl Cox, Tiesto, Sven Vath, Erick Morillo, Armin van Buuren. За нив овој настан е еден од најважните.

Инаку овој настан е познат и по тоа што сите гости треба да бидат облечени во бело, како и по невидениот спектакл што се случува на сцената изведен со помош на совршена аудио и видео техника, секаков вид на ласери, акропации… Па ако сте расположени за една луда бела забава, претрчето до Белиот Град!!!

{youtube}yBhuc6DlDIw{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button