Реклама
Коса

Косата на Шехерзад вреди 1 000.000 долари

Реклама

Популарната турска актерка Бергузар Корел неодамна потпиша договор за рекламна кампања за една козметичка куќа и тоа за фантастична цифра од еден милион долари.

Маркетинг

Шехерзад минатата година заработи преубава цифра рекламирајќи женски чорапи, а што се однесува до најновиот договор таа ќе биде промотивно лице на еден шампон. Луѓето од оваа козметичка куќа најпрво планирале да ја продолжат соработката со Туба Бујукуштун (Аси), и дури подоцна се предомислиле и одлучиле да потпишат договор со главната акерка од „1001 ноќ“.

Сакате да ослабите од 18-24 кг? Тогаш пробајте со диета на … »

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button