Коса

Што ќе кажете за оваа фризура на Шехерзад?

Бергузар Корел е турска актерка која што се прослави со улогата на Шехрезад Евлијаоглу во серијата 1001 ноќ. Таа е родена во 1982 година во Истанбул, а има дипломирано на универзитетот Мимар Синан.

На оваа нејзина фотографија случајно налетавме, па не интересира дали ви се допаѓа оваа фризура на „сопругата на Сулејман Величествениот“, односно на „ќерката на везирот што секоја ноќ му раскажуваше по една приказна на безмилосниот владетел Шахријар“? Зарем не е толку убава што секој што ќе помине „неколку“ ноќи со неа, ќе се вљуби до толку, што ќе заборави на се друго?

Маркетинг

Поврзано

Back to top button