Рецепти

Сладолед од вино

Компанијата „Мерсер“ ги спои двете наши омилени работи во еден отмен десерт, за кој не можевме да се воздржиме а да не ви пишеме – сладолед од вино!

Сладоледов има добри 5% алкохол, па навистина е можно дека ќе се опиете доколку изедете премногу од овој вкусен десерт. Мерсер засега ги има претставено вкусовите Merlot – од вишна, Чоколадно Cabernet, Zinfandel – праска, Port, Црвена малина, Chardonnay и Riesling.

Се надеваме дека овој сладолед ќе се најде во продажба и во нашите продавници до наредното лето.

alt 

alt 

alt 

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button