Реклама
Култура[тор]

Shakira na шипка!

Реклама

„Погледнете го новото видео на Shakira во кое што таа се игра со топчињата во кадата и потоа го покажува својот талент и сексипил играјќи на шипка.“

Дека на нејзиниот „талент“ можат сите славни девојки да и позавидуваат кажува и тоа што таа со леснотија се држи на шипката – и тоа исклучиво со нејзините нозе, и со уште поголема леснотија ќе направи шпага! Замислете некоја од нашите девојки, што се појавуваат на нашите ТВ-а, во таква ситуација?! Која од нив, по ѓаволите, би можела да го направи истото?!

Маркетинг

{youtube}a5irTX82olg{/youtube}

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button