Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Rihanna – You Da One (Jr Blender Reggae Remix)

Огласи 3

Дефинитивно би било добро Ријана да знае да изненади прилично позитивно! Направете споредба на оригиналлната верзија на нејзиниот хит од 2011 и овој реге ремикс од Jr Blender.

Ова претставува само еден од многуте примери како една ствар може да биде реализирана на сосема различни начини. Една мала инспирација моѓе да биде причина за тотална промена на звукот и енергијата која ја носи некоја музичка нумера. Иако клучна е стварта на вкус, сепак слушнете ја и оваа тотално позитивна верзија на You Da One која идеално ви би се вклопила во овиое прекрасни сончеви денови, и секако каќете која верзија повеќе ви се допаѓа вам!

{youtube}b3HeLs8Yosw{/youtube}

{vimeo}36893203{/vimeo}

Види ја нашата нова WELCOME страница на Facebook.

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button