Реклама
Коса

10 различни фризури на Drew Barrymore

Реклама

Сите познаваме по некоја девојка која што постојано се трансформира до толку, што понекогаш ни е тешко да го препознаеме истиот лик во неа.

Маркетинг

Токму за таква девојка ја сметаме и Drew Barrymore која само се една трансформација на нејзината коса добива еден сосема поинаков изглед, кој некогаш дури е и фрапантен. Па така Drew, понекогаш, е сексапилна русокоса девојка, типичен пример за она што би преставувала секс бомба во денешниот свет, за да во некоја друга прилика нејзиниот изглед е толку неуреден, што никогаш не би рекле дека станува збор за холивудска дива. А сепак, станува збор за имиџ и стил. Погледнете!

Маркетинг
alt

1987

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/6103-razlicni-frizuri-na-dru?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

1995

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/6103-razlicni-frizuri-na-dru?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

2003

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/6103-razlicni-frizuri-na-dru?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

2004

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/6103-razlicni-frizuri-na-dru?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

2005

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/6103-razlicni-frizuri-na-dru?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

2005

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/6103-razlicni-frizuri-na-dru?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

2007

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/6103-razlicni-frizuri-na-dru?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

2009

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/6103-razlicni-frizuri-na-dru?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

2009

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/6103-razlicni-frizuri-na-dru?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

Види сѐ од убавина + здравје

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/6103-razlicni-frizuri-na-dru?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Види ја нашата нова WELCOME страница на Facebook.

Врати се на првата страна.

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button