Коса

Секси начин да носите растурена коса

Сексапилната актерка од True Blood, Валентина Черви пронајде идеален начин лошата, растурена фризура да ја направи уште посекси од она што таа вообичаено е. Ви звучи невозможно, нели?

Станува збор за волумен на самиот корен на косата. Тоа и дава изглед на бујна и растурена коса која навистина изгледа помалку откачено, но всушност токму во тоа е магијата што на оваа фризура и го дава тој извонреден и неповторлив сексаипил. Погледнете!

Таа на сликите изгледа како тукушто да станала од креветот и веднаш да слетала на црвениот ќилим, но со перфектна шминка на лицето, нели?!

 

Што мислите за оваа фризура? Ви се допаѓа ли? Сте ја носеле ли некогаш и како најчесто ја правите?

Доколку имате слики од вас или од некоја ваша пријателка со ваква фризура, слободно испратете ни ги на info(et)shoppingmagazine.mk и дозволете ни заедно да направиме уште еден ваков интересен текст.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button