Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Растопени дрвени склуптури

Огласи 3

Duramen Series на Bonsoir Paris претставува органска и динамична колекција на склуптури која предизвикува различни погледи споредувани со традиционалната склуптура од дрво.

Оваа серија е завиден и модерен подвиг во дизајнот направен од дрво, со иновативни и имагинативни идеи, од материјал кој е често и претежно линерно обликуван. Деталите и деликатните делови се заоблени, измазнети и рачно финиширани. Овие завидни уметнички дела се изработени од најразлични видови дрво, вклучувајќи даб и ела.

Тајфата Bonsoir Paris составено од Rémy Clémente и Morgan Maccarisuch се фокусира на нов начин на работа со дрво. Наспроти природните бои и текстури користат потемни елементи и материјали, со цел да ја истакнат секоја контура, длабнатина и расцеп во комплексните дрворези. Заслужуваат едно големо Like!

alt

alt

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button