Реклама
Култура[тор]

Откријте ги мажите

Реклама

„Овие голи фотографии на Brenton Parry ја преставуваат неговата прва соло егзибиција и тие навистина се моќни и покрај тоа што се негов прв обид!“

Тие недвосмислено не потсеќаваат на реченицата на Оскар Вајалд:

Ставете му маска на мажот и тој само тогаш ќе ви ја покаже неговата вистина. Па девојки, пробајте го и вие советот, откријте што се крие зад вашиот партнер…

Маркетинг

Маркетинг

alt

За останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button