Реклама
Коса

Преубава фризура за кога одите на интервју за работа

Реклама

Сакате да изгледате перфектно на вашето следно интерву за работа? Тогаш копирајте ја оваа фризура!

Маркетинг

Веќе некое време размуслувам каква фризура би била идеална за кога одиме на интервју за работа, кога наеднаш налетав на оваа слика од Ева Лонгорија и си реков – тоа е тоа!

Зарем не сметате и вие дека со оваа фризура сите ќе ве сфатат сериозно, а тоа е токму она што најповеќе ви треба за ситуации како што се интервјуата, нели? Станува збор за нешто што може потполно позитивнно да влијае на вашата самодоверба, а со тоа воедно и да го привлече вниманието кај соговорникот. А со самдоверба вие веќе сте ја добиле половина од битката, нели?

Маркетинг

Дали се согласувате со тоа?

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button