Реклама
Култура[тор]

Последна плоча на The White Stripes

Реклама

„Бендот The White Stripes, кој го сочинуваат Jack и Meg White, пред и официјално да се разделат, за своите верни фанови ќе го издадат својот последен албум Live in Mississippi.“

Маркетинг

Се работи за снимка направена за време на нивниот концерт во Мисисипи, од 2007 година.
На албумот ќе се најдат нивните најголеми хитови: You Don’t Know What Love Is, Icky Thump, In the Cold, Cold Night, Hotel Yorba…

Бендот беше оформен во 1996 година и досега имаат снимено 6 албуми. Да се потсетиме со еден од нивните најголеми хитови. 

{youtube}0J2QdDbelmY{/youtube}

altЧитај Музика, слушај Штипка!

Поврзано

Back to top button