Поранешната девојка на Влатко Илиевски се потсетува на заедничките моменти

Нашиот шармантен и талентиран пејач, Влатко Илиевски, во јули оваа година беше пронајден мртов во својот автомобил.

По два месеци од неговата смрт прозборе и неговата поранешна девојка, Ана Стојановска.

ADVERTISEMENT

Таа се присетува дека само два дена пред да згасне овој млад живот, тие играле карти во неговиот дом, заедно со неговата мајка, каде што Влатко бил многу среќен затоа што победил. Актерката не заборава да спомене дека имале и многу убави заеднички моменти.

Влатко многу ја почитувал и нејзината мајка која честопати ја нарекувал и „мамо“.

Facebook Comments
(Visited 68 times, 1 visits today)