Реклама
Коса

Собрана и подигната коса

Реклама

 

Собраната коса е одличен избор за венчавка и свадба: така изгледате посредено, тешко дека можете да се разбушавите (освен во некои исклучителни и убави ситуации!) и што е најважно од се, вашето убаво лице целосно доаѓа до израз.

Маркетинг

Ваквата фризура во светот на гламурот е влезена од поодамна, уште од веселите 20 – те години на Холивуд, а дека до денес владее со најголемите женски имиња, можете лесно да се уверите од сликите подоле. Погледнете и закачете Like за вашиот предлог.

 

Маркетинг

 

 

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

 

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

 

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

 

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

 

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

 

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=11 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=12 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

 

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=13 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moda/beauty/4510-podignata-kosa?slika=14 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button