Култура[тор]

ПМГ предгрупа на Jamiroquai

„ПМГ Колектив на 3-ти јули ќе го отворат концертот на Jamiroquai со 45 минутен настап.“

Концертот е во организација на Авалон продукција, а за настапот на ПМГ, Мирко Попов во медиумите изјави: ќе свириме по-фанки и со разиграни сетови за да се прилагодиме на атмосферата на гостинот Јamiroquai.

А сега еве и едно спотче! да се потсетиме на овој наш бенд!

{youtube}3t7sCltp_Ik{/youtube}

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button