Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Rise of the Planet of the Apes – филмоскоп!

Огласи 3

„Кој, што и како?После “Galaktika” и “Star Trek”, уште еден легендарен SF серијал ќе добие нов sequel, prequel…“

Но затоа овој пат ќе можете во него да ги видите атрактивните Јames Franco, Freida Pinto и уште некои фаци чии имиња ништо не ви значат. Е сега, според новава верзија, мајмуните од планетата на мајмуните настанале како такви кога Јames Franco тражејќи лек против Алцхајмеровата болест, теститал секакви бучкуриши на мајмуни, но тогаш како нуспојава им се развила човечка интелегенција. И додека да кажете ’пијан монах влегува во бар кај што шанкерот е издрогиран коњ‘, мајмуните веќе дигаат револуција и сé иде у….. Единствена разлика од претходните филмови за мајмуни што зборуваат ви е тоа што наместо актери во костими, мајмуните ќе ги оживее CGI (Computer generated images).

{youtube}EbCoDf44oCE{/youtube}

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button