Писмо до сите мажи: Или сакај ја искрено, или остави ја

Драги мои,

Бог ја разделил светлината од темнината раѓа, жената создава, и никогаш на светот не му биле потребни повеќе жените, отколку сега.

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Сакај ја или остави ја, но знај дека и во двата случаи таа умее да се справи со животот. Никогаш не сожалувај ја ако во нејзините очи видиш самотија и патење, затоа што длабоко во себе сокриваат љубов за еден и единствен партнер. Таквите очи го спојуваат небото и земјата и отвораат врата која води во рајот. Насмевни им се со среќа и искрен поглед. Почитувај ја и имај трпение додека нејзиното тело се навикне на твоите меки прсти.

При желбата да ја освоиш, не заборавај и не плаши се да ја видиш нејзината вистинска личност. Таа целосно може да ти се предаде, доколку во твоите очи успее да се пронајде себеси. Кога ќе ја видиш тажна, прегрни ја силно и покажи ѝ ја својата храброст. Биди силен маж со најдлабока нежност.

Facebook Comments
(Visited 3 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

loading...

loading...