Реклама
Култура[тор]

Пипи Долгиот чорап порасна!

Реклама

Сите се сеќаваме на актерката Ингес Нилсон од Шведска во филмот Пип Долгиот чорап. Погледнете како таа се менуваше од година вo година, и како изгледа сега…

Маркетинг

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button