Реклама
Култура[тор]

Песочни скулптури

Реклама

„ Направени од само песок и вода, тие можат да бидат во секава форма и големина. “

Било станува збор за замок, човек, животно, растение или било каква имагинарна форма – Песочен свет ! Ефемерни по својата природа, песочната уметност е распространета по плажите ширум светот. Со оглед на тоа дека се прават од природни материјали, тие се навистина еколошки и не претставуваат опасност за животната средина, а дополнително допринесуваат за убав естетски изглед на истата!

Маркетинг

Со песок можете да создавате гигантски форми во релативно краток временски период, а да добиете неверојатни позитивни резултати. Обидете се и вие!

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button