Реклама
Култура[тор]

Изложба на млад британски уметник на тема “Economy Of Scale”

Реклама

Вчера во Лондон, британскиот уметник Penny ја отвори својата самостојна изложба насловена “Economy Of Scale” во Rook & Raven gallery. 

Маркетинг

„Економија на обем“ претставува навистина оригинална збирка од дела во кои авторот го претставил неговиот поглед на светот низ призмата на парите. Тој како млад, сеуште непопуларен уметник, изразува големи идеи, длабоки умествени размислувања и покажува екстремни технички способности од професионален аспект. Ако случајно сте на минување откај Rook & Raven gallery до 21 јуни, погледнете ја изложбава, затоа што е навистина феноменална!

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Врати се на првата страна.

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button