Овие топли и модерни чизми се вистинскиот спас за минусните температури (Фото)

Можете ли да ја замислите зимата без топли и удобни чизми? Сигурно не! Оваа сезона во тренд се гломазни модели на чевли, како мартинките. Доколку сакате да ги исполните сите модни критериуми, тогаш морате да имате барем еден пар во својот шкаф. Ни трендсетерките, ни поззнатите дами не можат да одолеат на овој тренд, па имаме можност да ги видиме во вакви гломазни чизми во различни прилики.

Што се однесува до овој модел, дозволено е да го комбинирате со спортски стил, но и со малку свечени здолништа и фустани, ќе се уверите дека и тоа изгледа феноменално. Она што е најважно е да ви се удобни, а во нив сигурно нема да ви биде студено.

(Visited 263 times, 1 visits today)