Еве кои се најпопуларните парфеми на Инстаграм во овој момент

Раскошниот и опоен свет на парфемите е сочинет од илјадници мирисни ноти, при што секоја носи свој карактер и посебен мирис кој кај секого изнудува различна реакција. И додека некои мириси ни годат, други ни се одбивни, трети ни оживуваат спомени… Без оглед за кој парфем станува збор, сите тие носат неверојатна моќ која секогаш ги буди нашите сетила и никогаш не поминува незабележано.

Сепак, помеѓу илјадниците парфеми, секоја сезона се истакнуваат некои посебни кои, за разлика од повеќето, им се допаѓаат на повеќемина.

ADVERTISEMENT

 

Се прашувате кои парфеми моментално ги красат Инстаграм профилите на популарните трендсетерки? Еве ги најпопуларните за кои сме и повеќе од сигурни дека и самите би посакале да ги имате сите!

CHLOÉ NOMADE

MICHAEL KORS WONDERLUST

BURBERRY HER

CHANEL N°5 L’EAU

CARTIER CARAT

MAISON LOUIS MARIE ANTIDRIS CASSIE

DIOR JOY

Facebook Comments
(Visited 65 times, 1 visits today)