Овие хороскопски знаци ПРЕТЕРУВААТ во трошењето пари

Овие хороскопски знаци непрекинато фрлаат пари на глупости. За нив финансиското планирање е навика на досадните луѓе, па они се’ прават спонтано. Често влегуваат во минус, се задолжуваат и трошат повеќе пари отколку што заработуваат. Личностите родени во овие четири хороскопски знаци претеруваат во трошењето пари.

ФОТО: womenwhomoney.com

Риби

Рибите непрекинато го надминуваат својот буџет затоа што сакаат да им даваат на другите. Секогаш помагаат, па дури и кога немаат доволно за себе. Тие едноставно не размислуваат за парите и ги трошат целосно ирационално.

Стрелец

Стрелците се претерано оптимистични, дури и надвор од границите. Планираат и остваруваат работи за кои немаат пари, но секогаш некако се снаоѓаат.

Близнаци

Близнаците се најнеодговорниот хороскопски знак. Нив е невозможно да ги контролирате во кој било сегмент во животот, а посебно во финансиите. Живеат според изреката ЕДНАШ СЕ ЖИВЕЕ.

Овен

И Овните честопати го поминуваат својот буџет, затоа што шопингот им е начин на утеха. Во мислите ги имаат своите трошоци, но реалноста е сепак поинаква.

Facebook Comments
(Visited 1.689 times, 1 visits today)