Култура[тор]

Олимписки постери

Дванаесет водечки британски уметници создадоа оригинални олимписки постери за претстојните игри во Лондон. Крис Офили, Сара Морис и Рејчел Вајтрид дизајнираа впечатливи прикази на Олимписките и Параолимписките игри. Овие постери се дел од промоцијата на игрите во Лондон и ќе бидат изложени и во Тејт Модерн во текот на летото. Постерите се изложени на излогот во Британски совет. Инспирирајте се и погледнете ги до 9 септември.

Локација: Излог на Британски совет во Македонија

Цена: Слободен влез

Фотографиите од изложбата можете да ги погледнете овде.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button