Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Rolling Stone: новиот спот на Bob Dylan е пренасилен!

Огласи 3

Најновиот спот на Боб Дилан, „Duquesne Whistle“ според највлијателниот музички часопис во светот, Rolling Stone, е премногу насилен.

Станува збор за песна од неговиот најнов, 35 по ред, албум „Tempest“, чиј спот започнува со едно младо момче, кое сака да импресионира една преубава девојка, краде ружа од еден уличен продавач на цвеќиња, почнуваат да го бркаат милиционери, турка еден заебан чичко од дрвени скали, и на крај, влегува во ептен големи с..ња поради неа. Погледнете, т.е. слушнете!

{youtube}V2r5C-t4naw{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button