Култура[тор]

Нов спот на „Забрањено пушење“

„Во новиот спот на Забрањено пушење, Кад Сена Плеше, покрај членовите на бендот се појавуваат и членовите на мото клубот Holister, кои и претходно соработуваа со овој бенд.“

Tие заедно работеа и околу реализацијата на песната ’Карабаја’ која се снимаше во 2003 година. Инаку спотот ’Кад Сена Плеше’ е сниман во Coyote Bar, a згодните девојки што играат на сцената, на масата, на скалите… се од Moonlight Dancegroup. Погледнете!

{youtube}RWvlLO9X8p4{/youtube}

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button