Култура[тор]

Нов SF за гледање – Another Earth

Кој, што и како? Филмот го прават луѓе за кои воглавно никогаш не сме чуле – од двете страни на камерата.

А станува збор за SF драма од моментално многу популарниот #@ξΫ¤ жанр. Па така една млада студенткица по астрофизика предизвикува сообраќајна несреќа во која страда цела една фамилија освен таткото. Откако ќе одлеже неколку години, се обидува да му се извини на таткото, но овој ќе ја вработи како чистачка и љубовница, не знаејќи која е таа, нормално нели…Во истовреме на небото се појавува планет идентична на Земјата, можеби населена со наши двојници. Така девојката се одлучува да се такмичи на натпреварот ’Напиши есеј и освој патување на Земја 2‘, за да некако – немаме појма како – во таа паралелна стварност се обиде да го смени минатото.

{youtube}N8hEwMMDtFY{/youtube}

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button