Култура[тор]

Нов албум на Каролина Гочева

Наскоро, поточно на 27 ноември, во продажба ќе излезе новиот албум на Каролина, насловен како „Најубави песни“

Станува збор за прво компилациско ЦД издание на нашата најпопуларна пејачка, кое ќе содржи 12 песни, плус три песни бонус. Изборот на песните е направен од страна на Каролина, а опфатени се најубавите песни за кои досега не бил снимен спот, ниту пак буле најавени како сингл.

КАРОЛИНА – Најубави песни

1.    Тој (Н. Перевски / В. Крстевски / Б. Аслани)
2.    Први март (М. Вукомановиќ / С. Вукомановиќ – К. Габровски / М. Вукомановиќ)
3.    Во заборав (Махир “Beat House” – Д. Шукало / Д. Мерлин – В. Малинова / Д. Шукало)
4.    Само уште еден ден (Калиопи / Калиопи / Д. Димитров)
5.    Без оглед на се (К. Ковач / Р. Милошеска – Брчиоска / И. Брчиоски)
6.    Знаеш колку вредам (М. Вукомановиќ / С. Вукомановиќ – К. Габровски / М. Вукомановиќ)
7.    Штом сакаш (М. Вукомановиќ / С. Вукомановиќ – К. Габровски / М. Вукомановиќ)
8.    Љубовта е моја религија (В. Јаневски / В. Јаневски / Д. Имери)
9.    Не чувствувам страв (М. Шерифовиќ / М. Сар – В. Малинова / М . Сарихоџиќ)
10.    Капка под небото (В. Малинова / В. Малинова / Д. Тасев – М. Сарихоџиќ)
11.    И ќе биде се во ред (И. Џамбазов / И. Џамбазов / Д. Тавитјан)
12.    Сама (М. Сар / М. Сар – В. Малинова / М. Сарихоџиќ)

Бонус

1.    Кад ми небо буде дом (В. Стефановски / Џибони / В. Стефановски)
2.    Као мало воде (В. Стефановски / В. Стефановски / В. Стефановски)
3.    Lady Godiva (А. Дедиќ / А. Дедиќ / Н. Братош)

{simplepopup}

{/simplepopup}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button