Коса

Дали ви се допаѓа оваа фризура на Нина Добрев?

Ох.. погледнете ја оваа преубава плетенка на Нина Добрев што таа ја носеше на teen Choice Awards.

Според мене, ова е нешто преубаво и јас навистина ќе ја пробам истата фризура во првата прилика. Што мислите, кае би можела да ја носам истата? Ви се допаѓа ли? Сепак, доколку сме полни со самодоверба, точно знаеме што сакаме, а и целиот останат аутфит е 100% во ред, оваа фризура може само да биде дополнителен секси елемент на нас. Се согласувате ли со ова?

Јас сум повеќе од сигурна во тоа.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button