Реклама
Култура[тор]

Неверојатни цртежи со молив

Реклама

„Верувале или не, ова се всушност слики, цртани и сенчени со молив.“ 

Маркетинг

Толку многу напор и внимание со концентрација е посветено на овие цртежи, што на прва, човек дури да не поверува дека не станува збор за фотографии. На моменти можеби ќе ви изгледаат и префорсирано детални, но сепак нема да ве остават рамнодушен.

Ги прави малку познат уметник, кој оди во јавност под псевдонимот Yozy, со седиште во New York. Овие фотографии се дел од неговата прва самостојна изложба галерија на Manhattan. Човекот зема инспирација од секој и сешто, најважно нешто како што вели самиот е да се инспирира да почне да го црта објектот, субјектот или идејата од која е инспириран. Некои се вртежи на познати фаци, други луѓе во соодветна и карактеристична положба или пак индикативни сексуални моменти на скриени желби и влажни фантазии. Накратко, неговите слики се од сосема различен карактер, но во секој случај погледнете ја оваа внимателност и совршеност во правењето на деталите. 

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

altПогледнете ги и другите содржини од рубриката ARTE.

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button