Култура[тор]

Неделна програма на Angels Cafe

Овој викенд, како и обично, едно на најлудите и најубавите кафулиња во Македонија, Angels Cafe, на своите гости ќе им приреди одлична забава.

Погледнете ја програмата и нека ви биде ова дополнителна причина да го посетите градот под Исарот, за кој велат дека има одлични девојки и фини момци, кои добро знаат да се забавуваат.

Петок

Hip Hop and R&B so
Vladimir Blazev a.k.a. Pancho a.k.a. Shorty P :)

Сабота
Laser Performance Party
so DJ Marga Sol

Недела
Welcome Back
Duo Flash – Live

Информации и резервации на 078 409 203

ПР

Маркетинг

Поврзано

Back to top button