Реклама
Култура[тор]

Фотографии Naughty Nun за Kitten Magazine

Реклама

„Изгледа дека модниот свет не може да им се нагледа на ’палавите’ калуѓерки според изгледот на овој едиторијал на Brian Ypperciel.“

Маркетинг

Меѓутоа, оваа серија фотографии ја носи оваа тема до сосема ново ниво, кое сигурно ќе им помогне барем на неколку изгубени дужи да си го пронајдат патот – барем моментално.

На фотографиите се прикажани моделите Autumn Kendricks и Doriane Monnier. Мора да се забележи дека оваа обработка на модниот религиозен мотив е многу поромантична од обидите во минатото. Со мекото светло и нежните пози, единствената работа што навистина ја поставува оваа серија на Brian Ypperciel за магазинот Kitten „преку границата“ е отворената голотија која постојано се повторува низ фотографиите.

Маркетинг

alt

  alt

alt

  alt

alt

alt

  alt

alt

  alt

altЗа останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button